Vårt utbud av Kompaktlaminat HPL
till skyltar

Vi kommer inom kort att lägga upp fler prover på HPL främst avsedda för våra planteringskärl - blomlådor. Dessa kommer att bli underhållsfria och kan fås i ett flertal olika färger!


Kompaktlaminat eller HPL (High Pressure Laminate, samma material som i McDonalds utemöbler) är ett av de hårdaste skivmaterial som finns och står emot både slag och slitage på ett överlägset sätt. Underhållet på en HPL skiva är minimalt och får nästan ses som underhållsfritt, men man kan få tvätta skivan någon gång för att hålla den ren från alger, mossa mm. samt eventuellt ta en trasa indränkt med träolja och gnida in bokstäverna med om de blir lite grånade.
Skivans kärna är mörkbrun varför det inte är nödvändigt att fylla i text och motiv med färg efter gravyrfräsningen. Men färgläggning kan göras om ni har speciella  önskemål om detta.

Nedan finner ni de färger som vi lagerför som standard på de HPL-skyltar som vi använder till bland annat våra Väg / gårdsskyltar, Falbygdssoffor, beställda skyltar mm. Motiv och teckensnitt kan ni välja välja ur vårt standardsortiment eller ha ett eget motiv eller logga.

OBS

Notera att färgåtergivningen kan variera från dator till dator beroende på bl.a. skärmen och grafikkortet, så dessa bilder får ses som en vägledning vid färgvalet.

Skivfärg

Färgbetäckning / Nummer

Brunröd  PP 2014 KN

Grön  PP 1202

Blå PP 1998

Rosa PP 1840

Mörkgul PP 1903 KN

Ljusgul PP 1902 KN

Vit PP 1040 KN

 __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Davidssons Bygg & Snickerier AB      ~      Box 203,  Centrumvägen 16,  520 43 Åsarp      ~      Tel: 0515-504 68      ~      Fax: 0515-504 68 
Mobil: 0706 71 21 22,  0705 80 81 92      ~      E-post: info@davidssons.se                             ~      Karta: Följ denna länk!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________