BLOMSTERLÅDAN 6-KANTIG
I PYRAMID

UTGÅTT UR SORTIMENTET


 

Blomsterlådan 6-Kantig Standard finns i två olika storlekar (Se skillnaden här!) Dessa säljes var för sig eller tillsammans som på bilden ovan, där vi placerat den lilla i den stora för att skapa en dekorativ pyramid. Då med en specialanpassat stativ som placeras i den stora lådan för att ställa den mindre på. Allt i impregnerad fur.
Om man önskar en mindre låda än Blomsterlådan 6-Kantig Standard Liten att placera i den stora, Blomsterlådan 6-Kantig Standard Stor, kan den stora lådan förses med en förhöjningsram utan egen botten som står på ben inuti den stora lådan. Detta gör att man får två olika höjder att plantera i utan att den över lådan framhäves så tydligt.

Detta är kraftiga och robusta blomsterlådor för parker och offentliga miljöer. Kraftiga ben och stommen. Ordentligt tilltaget planteringsdjup hindrar växterna från uttorkning och minimerar behovet av vattning. Väl tilltagna mått gör plantering av buskar och mindre träd möjlig. Undersidan är förstärkt för transport av lådan med gaffeltruck. Blomlådan kan efter överenskommelse fås i andra storlekar.

Park lådorna är mer utsmyckade än Standard lådorna som har ett mer rakt utseende, utan dekorer på benen, stående panel på sidorna och raka dekorbrädor upp och ned.

Lagerförda Blomsterlådor i samma serie är:
Blomsterlådan Park
Blomsterlådan Park Lång
Blomsterlådan Standard
Blomsterlådan Standard Lång

Blomsterlådan 6-Kantig Standard Liten
Blomsterlådan 6-Kantig Standard Stor


Tillbehör:    Platoninsats, fast monterad av typ Platonmatta
                  (tjock svart plast med 7-8 mm höga knölar på som bildar luftspalt mot lådan)

                   Spaljé för ovanstående låda.

Data:
Blomsterlådan 6-Kantig Liten Standard:   H. 63 cm B. 87 x 100 cm Planteringsdjup ca 40 cm
Blomsterlådan 6-Kantig Stor Standard:    H. 63 cm B. 143 x 164 cm Planteringsdjup ca 40 cm
Tryckimpregnerad Norrlands Fur & Lauanplyfa
Levereras delmonterad


Tilläggsbehandling:
- 2 ggr Kinesisk träolja (Klar, Gyllengul, Teak eller Mahogny)
- Köp kinesisk olja av oss och olja själv?!!

Sökord: Blomlådor Blomsterlådor Blomlåda Blomsterlåda__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Davidssons Bygg & Snickerier AB      ~      Box 203,  Centrumvägen 16,  520 43 Åsarp      ~      Tel: 0515-504 68      ~      Fax: 0515-504 68 
Mobil: 0706 71 21 22,  0705 80 81 92      ~      E-post: info@davidssons.se                             ~      Karta: Följ denna länk!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________